31032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Everton får avist bud på flamboyant fløjspiller

20150411-173028-3-1000x380we

Ronald Koeman og Everton skulle eftersigende være interesseret i at forbedre deres trup. Der har været mange rygter om nye indkøb og Lukaku bliver konstant nævnt som en mand, der kunne være på vej tilbage til Chelsea

Hvis deres bomstærke topscorer bliver solgt, så får Everton økonomisk råderum, men også et tomrum offensivt, som selvfølgelig skal følges ud. Her har deres nye hollandske træner, Ronald Koeman, angiveligt være interesseret i at hente superteknikeren, Yannick Bolasie, fra Premier League-konkurrenten Crystal Palace.

Deres bud på lidt over 150 millioner er dog i første omgang afvist, da Pardew og tropperne ikke vil acceptere noget bud under 200 millioner for Bolasie.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.