28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Begge hold scorer i Tyskland – Ukraine

Tyskland u21

I aften kl 21.00 tager de forsvarende verdensmestre fra Tyskland mod Ukraine Em’s gruppe C. Ukraine kommer næsten på tavlen i hver kamp og vi tror på at de får brudt den tyske defensiv i aften. Selvom Tyskland er klare favoritter har de i testkampene været tvivlsomme nede bag i.

I aften spille Tyskland og Ukraine mod hinanden på Stade Pierre Mauroy i Lille. Det er på dette stadion at Lille spiller til dagligt.

Tyskland har skuffet i deres testkampe, hvor det bare blev til to sejre og hele tre nederlag i deres seneste fem kampe. Deres defensiv har også haltet i testkampene, hvor de lukkede mål ind i fire af de fem kampe. En kamp der er værd at bemærke er at Tyskerne tabte med 1-3 til Slovakiet i en testkamp, hvor tyskerne var lige så store favoritter som i dag. I deres seneste 10 kampe, både i EM-kvalifikationen og testkampe, har de lukket mål ind i otte af kampene. Nogle af deres modstandere her har været undertippede, blandt andet har Georgien og Skotland scoret mod dem.

Ukraine har kun tabt to gange ud af de seneste 18 kampe, hvilket er yderst imponerende. Det er ellers blevet til fire uafgjorte resultater og hele 12 sejre. Vi tror at Ukraine er undervurderet til aftens kamp og holdet har scoret i de seneste 16 ud af 18 kampe.

Vi tror på at begge hold scorer i aftens sene EM-kamp.

Bonus info: I 2011 mødtes de to i en venskabskamp, hvor kampen her endte 3-3.

Tip: Begge hold scorer
Odds: 1.90
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på DR.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.