28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Begge hold scorer i EM-åbningen

Frankrig

I aften starter EM endelig og værterne fra Frankrig tager mod Rumænien i den første kamp. Frankrig er klare favoritter og også favoritter til at vinde turneringen, i hvert fald hvis man spørger bookmakerne. Rumænien scorer dog ofte og Frankrigs svage punkt er deres defensiv. Derfor tror vi hos Footy at der er høj værdi i at begge hold scorer.

Endelig sparkes EM i gang og vi tror på en målrig affære i turneringens første kamp. Vi har vurderet at der ikke er nok værdi i en ren Frankrig-sejr, og derfor har vi valgt at gå med at begge hold scorer.

Frankrig er favoritter til at vinde dette EM og det er ikke uden grund. Deres offensiv og midtbane er stjernespækket, og de spiller virkelig godt offensiv fodbold. Deres svaghed ligger i defensiven og det ses også i deres seneste resultater. I sidste uge formåede franskmændene at lukke hele to mål ind mod undertippede Cameroun. Selvom det var en testkamp er dette mere end utilfredsstilende. Deres opstilling i den kamp minder meget om den de formegentlig stiller i aften. I deres venskabskamp mod Rusland den 29. marts lukkede de også to mål ind, de har altså lukket mål ind i to af deres sidste tre kampe og vi tror at i aften er ingen undtagelse.

Rumænien har scoret i deres seneste otte ud af 10 kampe. Foruden dette har de blandt andet også fået 2-2 mod Italiens solide defensiv i efteråret 2015.

Vi tror på at Rumænien får åbnet for Frankrigs forsvar i aften og at begge hold scorer.

Bonus info: To ud af de tre seneste indbyrdes opgør er endt med scoringer til begge hold.

Tip: Begge hold scorer
Odds: 2.55
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV2.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.