26042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Agger: Derfor stopper jeg i Brøndby

20150406-182544-L-1000x510we

Daniel Agger afslører nu, hvorfor han stopper i Brøndby.

Brøndby har i dag offentliggjort, at de i forbindelse med dagens kamp mod SønderjyskE siger farvel til Daniel Agger, der vil overveje, om han skal fortsætte karrieren et andet sted eller helt skal stoppe.

Nu forklarer han så, hvorfor han siger farvel til Brøndby.

– Brøndby IF har fyldt meget i mit liv. Det var her, jeg blev “voksen” – både som fodboldspiller og som person. Jeg vil gerne sige tak for den venlighed og støtte, jeg altid har mødt i klubben og på stadion. Det vil jeg aldrig glemme. Jeg havde håbet, at jeg kunne slutte i klubben med at vinde trofæer. Det ærgrer mig, at det ikke lykkedes, fordi fodbold handler om at lave resultater og opnå noget. Men jeg må også kigge indad og sige, at jeg heller ikke selv har ramt mit topniveau – blandt andet på grund af de skader, jeg har kæmpet med. Brøndby IF er en speciel klub. Nu skal man i gang med en ny fase. Jeg håber meget på, at den igen om få år vil spille med om titler. Så vil jeg glæde mig sammen med klubbens fans, medarbejderne og de mange frivillige. Nu handler det om at vinde dagens kamp og slutte sæsonen med en sejr mod SønderjyskE. Forhåbentlig med mange fans på Brøndby Stadion. Efter den sidste kamp i turneringen vil jeg sætte mig sammen med familien og i løbet af et par uger finde ud af, om jeg skal fortsætte med at spille fodbold. Det er en svær beslutning – uanset om jeg stopper eller fortsætter, udtaler han til Brøndbys hjemmeside.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

21 Responses to "Agger: Derfor stopper jeg i Brøndby"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.