24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Begge hold scorer i Europa League finalen

20150527-223014-3-1000x417we

I aften spilles ét af årets største opgør, når der spilles Europa League finale. Liverpool har med Jürgen Klopp imponeret i Europa, men det har Sevilla også, der er i deres tredje finale i streg. Vi tror ikke på at holdene kan holde rent bur i aften.

Liverpool har scoret i deres seneste fem kampe, og lukket mål ind i tre af dem. Deres angreb er forrygende for tiden og de slog blandt andet Villarreal med hele 3-0. Vi tror derfor at Liverpools formstærke angreb kommer til at nedkæmpe Sevilla defensiven og score i aften. Ud af de seneste 20 kampe, både på ude- og hjemmebane og i alle turneringer har Liverpool scoret i hele 19 opgør, mens de har lukket mål ind i 14 af kampene.

Sevilla vandt Europa League både i 2014 og 2015, hvilket er yderst imponerende. Igen står de i finalen og kan på flotteste vis, vinde den for tredje år i streg. I europæisk sammenhæng er Sevilla et helt andet hold end de er i den spanske liga, hvor de her scorer massevis af mål. Ud af deres seneste fire kampe i alle turnerninger har de dog også lukket mål ind.

Begge hold har fantastiske offensiver, der er skarpe og får scoret masser af mål. Det opvejer dog ikke begge holds defensive svagheder og derfor tror vi hos Footy, at begge hold scorer i aften.

Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,67
Bookmaker: Bet365

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.