28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend View: North London derby og tysk topopgør

20150207-155913-3-1000x643we

Vi går en spændende weekend i møde, hvor vi kan komme et stort skridt nærmere mod at finde vinderen af Premier League, mens Bundesligaen pludselig kan blive uventet tæt igen.

Det er fredag, og som sædvanlig giver Footy jer det helt store overblik over weekendens bedste kampe. Der er massere af god fodbold i vente fra Europas bedste ligaer, mens der også er fuldt program i Alka Superligaen.

I denne omgang har vi udvalgt syv kampe, som vi ser særligt frem til i de kommende dage. Højdepunkterne er der ikke tvivl om, hvilket overskriften bevidner om.

Selvom det for alvor først går løs i morgen lørdag, er der også fodbold på skærmen i aften. Aab tager hjemme imod OB, og Footy har naturligvis en mand på stadion til at dække kampen fra nærmeste hold. I denne weekend dækker vi fire af seks kampe i Alka Superligaen, så der er alle gode grunde til at følge med herinde hele weekenden igennem.

Nu videre til denne udgave af Weekend View, hvor lørdag bliver en hektisk dag for den neutrale fodboldelsker.

Lørdag: Premier League spidser til

Leicester var det eneste hold fra top fire som formåede at hente point i midtugen, mens både Tottenham og Arsenal skuffende smed point. Det scenarie kommer dog ikke til at ske i weekenden, da de to rivaler mødes tørner sammen på White Hart Lane i det berømte North London Derby. Arsenal er mest presset til opgøret, hvor de har hele seks point op til Leicester på førstepladsen, mens Tottenham blot er tre point efter. Topkampen er derfor ved at spidse til, og udfaldet af denne kamp kommer til at give et godt fingerpeg af, hvem der står med de bedste kort på hånden i den engelske guldkamp. Du kan følge rivalopgøret på både TV3+ og 6’eren fra 13.45.

Fra London hopper vi lidt efter et smut til Tyskland, hvor der er mulighed for en direkte danskerduel. Godt nok er det alt andet end sikkert, at Nicklas Bendtner får spilletid for Wolfsburg, men sker det, kan Lord komme i en direkte duel med Andreas ”AC” Christensen, når Gladbach besøger folkevognsklubben i et spændende topopgør. Den kamp kan ses fra Eurosport DK klokken 15.30.

En halv time senere er der kick-off i Madrid, hvor Zinedine Zidanes tropper tager imod Celta Vigo, der har Daniel Wass på holdkortet. Real Madrid fik oprejsning imod Levante i midtugen, men gæsterne har gang i en god sæson, og derfor er der lagt op til et underholdende opgør på Santiago Bernabeu. Kampen kan ses på Canal 9 og ViaPlay.

Klokken 18.30 skal i have gang i mere end en enkelt skærm, da både Watford-Leicester og Dortmund-Bayern bliver sat i gang. Kæmpeoverraskelsen fra Leicester har vist svagheder i de to seneste kampe, men heldigvis for dem har konkurrenterne ligeledes smidt point. Det bliver dog ikke lettere for The Foxes, når de besøger Watford. Oprykkerne har gang i en god sæson, og deres chance er måske blevet en smule større, efter at både N’Golo Kante og danske Kasper Schmeichel er tvivlsomme til opgøre.

Samtidig med den kamp er der topopgør i Tyskland. Bayern tabte overraskende i weekend til Mainz, og derfor fik Dortmund pludseligt mindsket mestrenes forspring til fem point. Nu mødes de to tophold så på Signal Iduna Park, hvor de gulblusede kan gøre den tyske mesterskabskamp spændende igen. Man kan roligt sige, at der er lagt op til en fantastisk kamp på et stadion, hvor stemningen altid er i top.

Søndag: Kan Nevilles Valencia fortsætte opturen?

Inden vi slutter weekenden af i Spanien, tager vi lige et smut til Aarhus, hvor der er dømt rivalopgør på Ceres Park. AGF har fået en fin start under ledelse af Glen Riddersholm, men kan de fortsætte takterne, når guldfavoritterne fra FC København kigger forbi? Løverne kommer med en uhyre vigtig sejr over FC Midtjylland i bagagen, og selvtilliden er derfor helt i top hos Solbakkens tropper. Kampen kan ses hos TV3+ fra klokken 18, mens den også kan følges live på Footy, der naturligvis har en skribent tilstede på tribunen.

Weekenden runder vi af i Valencia, hvor Gary Neville efter en meget vanskelig start har fået vind i sejlene. Fire sejre i de seneste fem kampe vidner om bedre tider for det normale storhold, som nu frister en tilværelse midt i rækken. De skal dog ikke regne med gratis gaver, da søndagens modstander er La Ligas nummer to, Atlético Madrid. Diego Simeones tropper hentede i sidste weekend en flot sejr over rivalerne fra Real Madrid, og de rød-hvide fra den spanske hovedstad har stadig gulddrømme selvom Barcelona ikke ser sig tilbage. Derfor kan man roligt sige, at der er lagt op til en spændende kamp, som i øvrigt kan ses på Canal 9 klokken 20.30.

Udover vores udvalgte kampe er der naturligvis massere af andet fodbold, som du naturligvis kan følge på Footy igennem hele weekenden. Vi sender også vores folk til Haderslev, hvor SønderjyskE møder Brøndby, og til Esbjerg, hvor Randers kommer på besøg. Alt i alt holder Footy øje med alt det bedste fodbold rundt om i Europa, når vi skyder denne fantastiske fodboldweekend i gang.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.