28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend View: Superliga-start, slaget om Madrid, Capital One Cup-finale og 7 andre klasse-kampe

FBL-ESP-CUP-REALMADRID-ATLETICO

Selv disse punkter er ikke nok til at give det fulde overblik over den kommende fodboldweekend, hvor der venter det ene store opgør efter det andet.

Det er fredag, og traditionen tro er Footy klar med Weekend View – det er din chance for at få det fulde oveblik over den kommende weekend, hvor der er et hav af gode fodboldkampe at se frem til.

Uanset om man bedst kan lide dansk, engelsk, spansk, italiensk, tysk eller fransk fodbold er der noget at se frem til de kommende dage.

På Footy har vi set ekstra meget frem til denne weekend, og det skyldes naturligvis at Alka Superligaen bliver sat i gang i aften – dermed kan du nu også se frem, at vi igen giver jer de bedste nyheder direkte fra de danske fodboldstadions. Alene i denne runde har vi vores folk placeret ude til tre af rundens kampe.

Derudover er der massere af vanvittige kampe at se frem til, og vi har i alt udvalgt ni kampe, som vi glæder os særligt meget til at følge med i de kommende døgn.

Fredag: Superliga-start

De store kampe er gemt til lørdag og søndag, og derfor har vi også kun fundet frem til en enkelt kamp i aften. Foråret i Superligaen bliver skudt i gang på Trefor Park i Odense, hvor AGF med Glen Riddersholm i spidsen kigger forbi. Århusianerne har har den bedste optakt af de to mandskaber, men i en premiere kan alt ske, og derfor forventer vi også en spændende kamp. Kampen, der starter klokken 18.00, kan ses på TV3 Sport.

Lørdag: Kampen om Madrid og tysk topopgør

Lørdagen starter vi ud i Tyskland, hvor Volksvagen Arena danner rammen om et vaske ægte topopgør. Førerholdet fra Bayern München gæster Wolgsburg, der næppe har Nicklas Bendtner med i truppen. Det gør dog ikke opgøret mindre interessant, da Wolfsburg har seriøst behov for point, hvis ikke springet op til de europæiske pladser skal blive for stort. Bayern har dog været uhyggelige gode i denne sæson, hvorfor der er lagt op til en fantastisk kamp, som Eurosport 2 åbner op for klokken 15.30

En halv time senere finder et weekendens af største højdepunkter sted, når Real Madrid møder rivalerne fra Atlético Madrid på Bernabeu. Der er garanti for enorm fight og god fodbold, når slaget om den spanske hovedstad finder sted. Begge hold har mistet point i forhold til førerholdet fra FC Barcelona, og skal drømmen om et mesterskab fortsat holdes i live, har begge mandskaber brug for en sejr. Kampen kan du se på TV3 +, der har fjernet den ellers normale engelske kamp på programmet i tipslørdag.

Vil du hellere se engelsk fodbold, skal du slå over på 6’eren. Her kan du se kampen mellem Leiceister og Norwich, hvor Premier Leagues overraskende førerhold efter et par svære kampe pludselig er favoritter til dette opgør. Kanariefuglene fra Norwich kommer dog bestemt ikke til bare at ligge sig ned, da man har hårdt brug for point i den tætte bundstrid.

Super-søndag: Her får du brug for mere end ét tv

Weekenden slutter af med et brag, når hele fem fantastiske kampe finder sted rundt om i Europa. Vi starter ud i England, hvor Manchester United hjemme på Old Trafford møder Arsenal. The Gunners meldte sig for alvor ind i titelkampen, da de senest besejrede Leicester i Premier League, men det bliver bestemt ikke lettere, når Wengers tropper tager en tur til Manchester. Louis van Gaals tropper er dog formentlig noget mere trætte i stængerne, da de kun for få dages pause efter sejren over FC Midtjylland. Kampen starter 15.30 og kan ses på TV3 Sport 2.

To timer senere er vi stadig i England, når den første europæiske pokal skal uddeles. På Wembley tørner Liverpool og Manchester City sammen i en kamp om Capital One Cup’en, og det er to hold der meget gerne vil have fingre i trofæet. Jürgen Klopp udtalte efter Liverpools semifinale-sejr, at han var sikker på, at man ville slå City i finalen, så rammen er i den grad sat. 6’eren er klar med kampen fra klokken 17.30.

Derefter er der lige tid til at få en bid aftensmad, inden weekenden rundes af med tre stærke kampe. 20.30 skal vi til Spanien, hvor Barcelona møder Sevilla med danske Michael Krohn-Dehli på Camp Nou. Blot et kvarter efter er der kickoff i Torino, hvor Juventus møder Inter, mens Lyon og PSG lukker ballet klokken 21. Du skal både have gang i 6’eren, Canal 9 og TV3 Sport for at kunne følge med i alle kampene, hvorfor det vil nok være en god idé at finde et ekstra tv, computeren eller tabletten frem.

Udover alle disse fantastiske kampe er der også massere af bold fra Superligaen. Søndag er både Brøndby og FCK i aktion, og Footy har folk på stadion, hvor vi er klar til at give jer de bedste nyheder fra disse opgør.

Glæd jer til en fantastisk fodboldweekend, hvor i naturligvis kan få opdateret jer om alle resultater og reaktioner på Footy.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.