24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend View: Hadets kamp og spansk guldbrag

Inter Milan's Materazzi and Rui Costa of AC Milan wait on the pitch during their Champions League soccer match in Milan

I en weekend med massere af fodbold fra de største europæiske ligaer på menuen, er der særligt to kampe som skiller sig gevaldigt ud – til den ene af dem har vi også klargjort et lille spilforslag.

Det er fredag, og derfor får du traditionen tro Footys Weekend View, som er din guide til de kommende dages bedste fodboldkampe.

Der er stadig noget tid til, at Alka Superligaen starter op igen, men fortvivl ikke – der er stadig massere af lækker fodbold fra de førende europæiske ligaer, hvor Premier League i denne weekend er byttet ud med den traditionsrige FA Cup. I denne uge har vi udvalgt seks kampe til dig, hvor vi på Footy ser særligt frem til to af dem. Mon ikke du selv kan gætte, hvilke to det er vi tænker på?

Lørdag: Spansk guldbrag og engelsk pokal

Vi starter weekenden ud med et kæmpe brag, mens der også er guf til den engelske fodboldelsker. 4. Runde af FA Cup løber af stablen, og der har vi også fundet tre af vores kampe, men vi skal altså mere sydpå til Spanien for at finde dagens største højdepunkt.

Nummer ét og to i La Liga tørner sammen på Camp Nou, og mødet er samtidig en kamp mellem de sidste to års spanske mestre. Barcelona og Atlético Madrid ligger lige nu á point i tabellen, men Blaugrana har en kamp i hånden, og med MSN-trioen i storform må hjemmeholdet betegnes som favoritter. Det bliver dog ikke let, når taktikkeren Simeone og stjernen Griezmann kigger forbi Catalonien. Kampen kan ses på TV3+ klokken 16.00.

Er du mere til engelsk fodbold, skal du slå over på 6’eren, hvor der er dømt engelsk pokalfodbold. Arsenal skal forsøge at tage det næste skridt i deres titelforsvar, når Burnley kigger forbi Emirates. The Gunners er klare favoritter, men det vil hverken være første eller sidste gang, at vi kan få en overraskelse at se, og topholdet fra The Championsship giver sig med garanti ikke uden kamp. Af andre interessante opgør klokken 16 kan nævnes kampene mellem Aston Villa og Manchester City samt Crystal Palace og Stoke.

Til spisetid står menuen på et spændende et møde mellem Liverpool og West Ham, når Jürgen Klopps tropper skal forsøge at fortsætte succesen i de engelske pokalturneringer, hvor de for nyligt bookede billet til Wembley i den lille engelske turnering, Capital One Cup. West Ham er dog blandt de bedste udebanehold i Premier League, og med en flyvende Dimitri Payet kan alt ske på Anfield. Kampen kan ses på 6’eren fra klokken 18.30.

Søndag: Ond afslutning på weekenden

Mens det er relativt småt med seværdige kampe på søndag, så bliver weekenden lukket med et vaske ægte brag. Først tager vi dog et kig til vores tyske naboer. Altdominerende Bayern München møder Hoffenheim, der noget overraskende er fanget i nedrykningskampen, efter at man i sidste sæson spillede med om de europæiske pladser. Alt andet end en sejr til Guardiolas mandskab vil være en kæmpeoverraskelse, men der er altid garanti for god underholdning på Allianz Arena. Kampen kan ses på Eurosport DK fra klokken 17.30.

Weekenden bliver til gengæld lukket af med et brag, når et af de største rivalopgør i europæisk fodbold finder sted. AC Milan og Inter tørner sammen i hadets kamp klokken 20.45. Til dagligt deler de to hold stadion på San Siro, men det er altså Mihaljovics Milan som har hjemmebanefordelen til dette opgør. AC Milan kæmper hårdt for at finde tilbage til tidligere tiders storhed, og en sejr over de evige rivaler vil være et stort skridt på vejen. Kampen kan ses på ViaPlay, og overvejer du at smide nogle penge på kampen, foreslår vi et kryds. På Tipico kan du få odds 3.1 på netop det udfald.

Husk at du naturligvis kan finde nyheder om alle disse kampe og mange andre på Footy.dk, hvor vi også har alle de bedste nyheder gennem hele weekenden.

Mest læste på footy.dk

1.Tæt på kæmpe tragedie: Ronaldinho centimeter fra at blive slået ihjel
2.Billede: Bendtners babe poserer i BH
3.Ex-kæresten afslører saftige sexdetaljer: Ronaldo er en bandit i sengen og elsker spanking
4.Har floppet i udlandet: Nu kan dansker være på vej til FCM eller Brøndby
5.Har været i Liverpool i under et halvt år – nu vil han væk

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.