28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend View: Europas topligaer holder ikke pause – massere af topkampe i vente

FBL-FRA-LCUP-FINAL-BASTIA-PSG

Mens Alka Superligaen er gået på vinterpause, er der stadig massere af lækker europæisk fodbold i den kommende tid, og i denne weekend har vi fundet hele otte kampe til jer.

Så er vi endnu en gang nået frem til weekenden, og derfor giver Footy dig som sædvanlig det hele store overblik over weekendens bedste kampe. Selvom Superligaen er gået på vinterpause er der stadig massere af lækre fodbold fra europas bedste ligaer.

I denne omgang har vi fundet otte lækre opgør – fire lørdag og fire søndag – og der er massere af lækre kampe at se frem til.

Derudover er det også værd at notere sig, at Leicester og Chelsea tørner sammen i et brag af en kamp mandag aften.

Lørdag: Tyske topopgør og vigtig kamp for van Gaal

Vi starter ud hos vores tyske nabober, hvor Wolfsburg skal bygge videre på midtugens succes, da man med en sejr over Manchester United spillede sig videre til ottendedelsfinalerne i Champions League. Lørdag eftermiddag er det så Hamburger SV der kigger forbi folkevognsklubben, der forventes at have Nicklas Bendtner i truppen. De grønblusede har haft lidt problemer i efteråret, hvor Dortmund og Bayern er stukket af i toppen, og man har derfor brug for tre point for at holde sig inde i medaljekampen. Kampen starter 15.30 og kan ses på Eurosport DK.

En halvtime efter tager vi så et smut til Spanien, hvor sprudlende FC Barcelona tager imod Deportivo La Coruna, der noget overraskende er at finde på La Ligas sjetteplads. Hvor Messi tidligere har siddet ude i længere tid af efterårssæsonen med en skade, er det denne gang Neymar som man må undvære. Selv uden den brasilianske stjerne bør Blaugrana dog være i stand til at hente tre point i kampen, som du kan se på TV3 Sport.

Klokken 18.30 skal du have gang i flere skærme, da både Leverkussen imod Gladbach og Bournemouth imod Manchester United bliver fløjtet i gang. I sidste weekend formåede Gladbach med danske AC i midterforsvaret at besejre selveste Bayern München, og den flotte sejr skal følges op, når de på udebane møder Leverkusen. Kampen kan ses på Eurosport DK. Samtidig har Louis van Gaal og Manchester United hårdt brug for sejr, efter man ikke har vundet i tre kampe i streg, og i midtugen røg man sågar ud af Champions League. Det bliver dog ikke let mod oprykkerne fra Bournemouth, der ligeledes har brug for point i bundstriden.

Søndag: Kan Zlatan og co. fortsætte stimen som ubesejret?

Vi skal helt frem til klokken 18 for at finde vores første kamp søndag, når der er topopgør i Serie A. Napoli er for alvor mesterskabskandidater, men vil de bide sig helt med i guldkampen, så skal der tages point fra Roma i en spændende topkamp, der kan ses på Canal 9.

Vi lukker weekenden af med tre spændende kampe, der alle bliver sat i gang inden for en halv time. 20.30 åbner 6’eren op for Villarreal imod Real Madrid, 20.45 viser Canal 9 Juventus imod Fiorentina og klokken 21 kan du se PSG imod Lyon på Viaplay. Alle topkampe som helt sikkert vil være værd at følge med i.

Husk at du naturligvis hele tiden kan holde dig opdateret på Footy, og med vores nye app, hvor du både har livescore og de bedste nyheder lige ved hånden.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.