28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend View: Meget andet end El Clásico

20150322-225910-3-1000x482we

Selvom det spanske topgør i mellem Real Madrid og FC Barcelona står som weekendens fodboldhøjdepunkt, er der mange andre spændende kampe i vente, og du får et overblik over dem her.

Det er fredag, og derfor er vi endnu en gang klar med vores ugentlige Weekend View, hvor vi serverer det helt store overblik over weekendens bedste fodboldkampe, så du ved præcis, hvordan du skal tilrettelægge de kommende par dage.

Her har vi fundet frem til otte særdeles spændende kampe, hvor lørdagens El Clásico utvivlsomt
vil stå som weekendens højdepunkt. Opgøret mellem de to spanske giganter er dog langt fra den eneste vilde kamp, som der er programmet.

Ud over den enkelte danske kamp, som vi har udvalgt, så dækker Footy også Alka Superligaen utrolig tæt i denne runde. Vi har folk på stadion til hele fem af rundens seks kampe i denne weekend, så følg med på Footy for at blive opdateret på alt det bedste omkring dansk fodbold.

Fredag: Kan FCM holde snor i FCK?

Vi starter i Danmark, hvor OB og FC Midtjylland mødes i Odense. Ulvene har været utroligt svingende i den seneste tid, men har brug for tre point for ikke at tabe terræn til FC København, der må forventes at besejrede Viborg i Telia Parken på søndag. Kampen fløjtes allerede i gang klokken 18 og kan ses på TV3 Sport 1.

Når den danske kampe er slut vender vi blikket mod vores tyske naboer, hvor Hamburger SV skal forsøge at skabe et resultat, når formstærke Dortmund kigger forbi den nordtyske by. De gulblusede gæster er det eneste hold, der har formået at holde bare lidt snor i de forsvarende mestre fra Bayern München, og derfor er kravet fredag aften endnu en sejr, der vil blive den femte på stribe for Dortmund. Du kan se kampen på Eurosport fra klokken 20.30.

Lørdag: El Clásico og tre andre topopgør

Der er en stor dag i vente for verdens fodboldelskere, der kan se frem til hele fire store topkampe fordelt over Europa. Vi starter i England klokken 13.45, hvor Premier Leagues førerhold Manchester City tager imod Jürgen Klopps Liverpool. Gæsterne har blot én sejr i de seneste fem forsøg, og det bliver langt fra en nem opgave imod Manuel Pellegrinis mandskab, der har vist skræmmende form i denne sæson. Kampen kan både ses på TV3+ og 6éren.

Derefter kan du nyde Tipslørdag på TV3+, da den næste storkamp på listen først finder sted klokken 18.15, hvor denne sæsons første El Clásico løber af stablen. Barcelona har trukket en smule fra i La Liga-tabellen, og Rafael Benitez er blevet kritiseret for sin spillestil på det seneste, hvorfor der er alt på spil for Real Madrid, der dog har Bernabeus støtte i ryggen. Blaugrana vandt sidst de to hold mødtes, så det bliver formodenligt et særdeles sultent Real Madrid-hold der gå på banen. Kampen kan ses på TV3 +.

En fantastisk fodbold-lørdag slutter dog langt fra der. Hvis du mere er til tysk fodbold frem for spansk, så skal du tænde for Eurosport klokken 18.30, hvor Schalke med Pierre-Emile Højbjerg møder den danske midtbanespillers reelle klub, Bayern München. De forsvarende mestre gæster Veltins Arena, men Schalke 04 har fået en fin start på sæsonen, og de vil uden tvivl byde Bundesligaens tophold op til dans.

Vi runder lørdagen af i Italien, hvor Juventus og AC Milan tørner sammen i Torino til et af støvlelandets mest traditionsrige opgør. De to hold halter begge efter Roma og Inter i toppen, og der er derfor alt at spille for, når 6’eren klokken 20.45 tænder op for italiensk topfodbold.

Søndag: London-brag og spansk topopgør

Vi starter i London, hvor der er dømt lokalopgør på White Hart Lane, når Tottenham og West Ham mødes. Gæsterne fra Upton Park har sammen med Leicester været de helt store overraskelser i denne sæson, hvor Slaven Bilic har gang i et yderst spændende projekt. The Hammers skal dog på en yderst svær opgave søndag klokken 17, når Tottenham med Christian Eriksen skal forsøge at hente yderligere ind på topholdene i rækken, efter at de lige nu ligger på en 5. plads, mens West Ham er lige under på en 6. plads. Kampen kan ses på TV3 Sport 2.

Weekendens rundes af i Spanien, hvor en anden stor overraskelse, Celta Vigo, der har danske Daniel Wass med i truppen møder Atlético Madrid i et spansk topopgør. Hjemmeholdet er overraskende at finde på La Ligas 4.plads og kan med en sejr over Diege Simeonis mandskab overtage Atléticos 3. plads. Kampen spilles klokken 20.30 og kan ses på Canal 9.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

One Response to "Weekend View: Meget andet end El Clásico"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.