28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend view: Vanvittige rivalopgør på menuen

Superliga fodbold Brøndby - FCK

Vi går en stor fodboldweend i møde, hvor især søndag er spækket med spændende kampe og intet mindre end fire derbyes fordelt over europas bedste ligaer.

Det er fredag, og vi går dermed endnu en weekenden i møde, men ikke en hvilken som helst en af slagsen. Denne weekend byder på hele fire intense lokalopgør søndag, men også inden da er der kampe der skal ses.

Her giver Footy dig det store overblik over den kommende weekend, hvor vi har udvalgt syv kampe.

Fredag: Hvem bliver det fjerde tophold i Superligaen?

SønderjyskE har været en af de helt store overraskelser i Alka Superligaen i denne sæson, hvor Jakob Michelsens mandskab for tiden indtager en imponerende femteplads. Lige foran dem ligger Aab, som er modstanderne i Haderslev fredag aften, og kampen kan få stor betydning for, hvilket af disse to hold, som holder fast i rækkens tophold. Kampen kan ses på TV3 SPORT, men kan også følges på Footy, som er tilstede på Sydbank Park.

Lørdag: Kan Schmeichel og co. fortsatte storformen

Denne dag er altid lig massere af engelsk fodbold, og i den anledning har vi udvalgt to kampe fra Premier League. Klokken 16 skal Kasper Schmeichel og storspillende Leicester i aktion, når oprykkerne fra Watford kigger forbi King Power Stadium. The Foxes har været den helt store overraskelse i Premier League, hvor de efter 11 kampe ligger på en fornem tredjeplads med 22 point. Oprykkerne fra Watford har dog også gjort det fint i starten af sæsonen, og der venter der med en spændende kamp, som kan ses på ViaPlay.

Når den kamp er slut er det tid til at skrue over på TV3+, hvor Stoke tager imod Chelsea, der har hårdt brug for point, hvis de nogensinde skal komme tilbage i topkampen, mens Mourinho efterhånden må være tæt på en fyreseddel. Brittania Stadium har dog længe været kendt som et uhyre svært sted at spille, og med tekniske profiler som Shaqiri og Bojan er det langt fra utænkeligt, at The Potters kan få point ud af opgøret.

Søndag: Den helt store derby-dag

Weekenden bliver i den grad afsluttet med maner, og det vil nok være en god idé at anskaffe sig mere end et fjernsyn, hvis du vil følge med i de fire derbys, som vi har udvalgt.

Vi ligger ud i Italiens hovedstad, hvor Roma og Lazio tørner sammen i et legendarisk lokalopgør. De to hold deler hjemmebane, og derfor er der lagt i ovnen til en kamp, hvor stemningen er helt i top. Roma på en delt førsteplads i Serie A, og derfor må de betegnes som favoritter. Defensiven har dog haldet gevaligt, så det ligner en målrig affære på Stadio Olympico.

En halv time senere skal vi nordpå, hvor Dortmund tager imod Schalke med Pierre-Emile Højbjerg i det traditionsrige Ruhr-derby i Sydtyskland. Begge hold ligger med i toppen af Bundesligaen, men Dortmund er i forrygende form, hvor man har vundet de seneste fem kampe, mens gæsterne har haltet noget mere.

Den kamp kan du næsten lige nå at se færdig inden det igen går løs i Premier League, og hvilken kamp der er at se frem til. North London-derbyet er på menuen, og der er altid garanti for god fodbold, når disse to hold mødes. Arsenal har fået en flot start på sæsonen i Premier Leauge, hvor man er á point med førerholdet fra Manchester City, mens Tottenham med danske Christian Eriksen også er godt med på en femteplads. Den kamp sparkes i gang klokken 17 og kan ses på TV3 Sport 2.

Vi runder med at vende blikket hjemad til det største opgør i Danmark, og det er selvfølgelig kampen mellem Brøndby og FCK. Det er ikke meget over en måned siden, at Brøndby besejrede FCK med 1-0 på hjemmebane, og nu danner Vestegnen igen rammen om det intense New Firm. Løverne har lagt forspring til FCM i tabellen, men kan Thomas Frank gøre kunsten efter og vinde igen, vil der være hele tre hold med i den absolutte topstrid i Alka Superligaen. Kampen kan ses på TV3+, men Footy er naturligvis også på plads Brøndby Stadion og giver dig alle de bedste nyheder om det danske derby.

Dermed kan du roligt glæde dig til en fantastisk fodboldweekend, og husk at du hele tiden kan holde dig opdateret på Footy, hvor vi er klar til at bringe jer de bedste nyheder de kommende dage.

>Mest læste på footy.dk

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

One Response to "Weekend view: Vanvittige rivalopgør på menuen"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.