The perfect guide to the casino

Footy Opinion: Dette bliver de 10 hotteste spillere i sommerens transfervindue

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, da Europas søtrste ligaer lakker mod enden og de store turneringer snart skal afgøres. Dermed begynder flere og flere at begynde at røre på sig i forhold til at byde ind på mulige forstærkninger til næste sæson. Vi har i denne Footy Opinion kigget nærmere på de allerhotteste navne.

Det bliver et stort transfervindue. Jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig andet. Rigtig mange storklubber en hævngerrige på den ene eller den anden måde; de italienske ovenpå endnu en skuffende sæson, hvor Juventus vinder mesterskabet. De engelske, der skal revanchere at blive sat til vægs af upåagtede Leicester i Premier League. Paris SG der stadig mangler det sidste i forhold til Champions League, og Dortmund der igen vil være magtfaktor på den europæiske scene.

Netop derfor bliver det rigtig interessant at følge sommerens transfervindue, da alle de store drenge kommer til at bokse indbyrdes – med den store pengepung!

Generelt har det været en sæson hvor de allerstørste stjerner igen har præsteret på umanérligt højt niveau, men hvor også upåagtede spillere er trådt alvorligt i karakter. Af de store stjernes præstationer tænkes her især på Messi, Ronaldo, Suarez, Zlatan Ibrahimovic og David De Gea der alle på hver deres måde blot har fortsat hvor de slap i sidste sæson.

Af mere upåagtede spillere, kan der nævnes spillere som Mahrez, Vardy, Kanté, Martial, Payet, Alli, Aubameyang, Douglas Costa, Casemiro, Borja Bastón som bare nogle af dem der har imponeret i de største europæiske ligaer, på en måde, som ingen havde regnet med inden sæsonen gik i gang. Og alle disse spillere der i den grad er trådt “ud af skyggen”, kan blive jagtet til sommer af storklubber. Det er dog ikke sikkert at det bliver tilfældet for dem allesammen, da der kan være omstændigheder som gør, at andre klubber ikke melder deres interesse.

Her kunne eksempelvis nævnes Anthony Martial fra Manchester United, som efter alt at dømme, ikke blive særligt eftertragtet denne sommer, da alle bør være klar over at dét er en spiller som ‘de røde djævle’ ikke har udnyttet potentialet på endnu, og slet ikke er klar til at slippe.

Men hvem bliver så eftertragtet til sommer? Jo, her kommer mit bud på de ti spillere der vil være nogle af de allermest eftertragtede spillere i europæisk topfodbold denne sommer:

Pierre-Emerick Aubameyang:

Gaboneseren har bombet kasser ind for Dortmund i denne sæson, og Dortmund kan umuligt få en rolig sommer. Aubameyang har vist sig stabil, og har trods sin lidt klejne fysik bevist, at han kan holde sig skadesfri selvom han har spillet utroligt mange kampe i denne sæson. ‘Auba’ ligger således nummer to på topscorerlisten i Bundesligaen, og er kun overgået af Bayerns store stjerne, Robert Lewandowski.

Den lynhurtige angriber har selv udtalt at han er meget interesseret i at skifte til spanske Real Madrid.

Robert Lewandowski:

Den polske målræv virker til at have fundet klubben der får ham til at ‘shine’ perfekt, og nyder godt af at ligge som enlig spydspids for den bayerske maskine, der får bombet utroligt mange mål ind i løbet af en sæson. Alligevel tror jeg, at Lewandowski denne sommer vil være klar på nye udfordringer, og også her spøger Real Madrid i kulissen. Flere medier skriver, at Lewandowski ville være en opgradering i forhold til Real Madrids nuværende angriber Karim Benzema.

Også Pep Guardiolas afgang taler for at den skarpe polak kunne være interesseret i et klubskifte denne sommer.

Paul Pogba:

Måske det allernemmeste valg, når man taler om brandvarme navne på transferfronten. Alle europæiske topklubber er interesseret i at hente franskmanden, og det bliver spændende at se hvor han ender. Han kan ret beset komme til alle europas top 10-klubber, alt efter hvor han får det bedste tilbud – men Manchester United bliver det nok næppe. Klubber som Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Chelsea og Paris SG meldes alle interesserede i Pogbas talenter, og han vil uden tvivl blive en bærende kraft uanset hvor han ender henne.

Zlatan Ibrahimovic:

Zlatan Ibrahimovic har været fuldstændig umenneskelig i denne sæson, og bliver et eftertragtet navn til sommer. Svenskeren har besluttet sig for ikke at forlænge med Paris SG, og med sine +30 mål i Ligue 1, har mange klubber nok indset, at Zlatan langt fra er færdig med at præstere på højeste niveau endnu. Mange engelske klubber meldes interesserede i den teknisk velfunderede svensker.

Antoine Griezmann:

Griezmann viste for nylig mod Barcelona hvorfor han bestemt er at regne som én af verdens bedste angribere. Teknisk stærk, hurtig og altid en kilde til uro er blot nogle af franskmandens kvaliteter. Derudover får han lov at vise sine talenter frem til sommer til EM, som Frankrigs første valg på angrebsposten, efter Benzema er blevet fravalgt.


Aymeric Laporte:

Laporte er måske sammen med Pogba den spiller som er jagtet mest overalt i Europa. Den dygtige forsvarsspiller som lige nu gør det for Athletic Bilbao spåes en fornem fremtid, og mange har allerede nu lagt mærke til hans enorme potentiale. Laporte menes at kunne indbringe klubben omkring en halv milliard, og det er der en grund til. Med sit sublime overblik, sin fantastiske placeringsevne og hans gode indgreb er Laporte ganske enkelt komplet. Spændende at se hvor han ender!

Sane har selv sagt, at Barcelona er hans drømmeklub.

Leroy Sane:

Den dygtige kantspiller er jagtet fra nær og fjern, og det kan kun blive ved til sommer. Sané har især tiltrukket sig interesse fra England, og de allerstørste klubber her, har set hvad Sané kan med en bold. Den vævre kantspiller kan afgøre kampe på egen vis, med sin fornemme teknik, og lige nu virker det til at være helt åbent omkring kapløbet om dne dygtige Schalke-spiller.

Saúl:

Saúl var allerede vildt eftertragtet inden målet han scorede mod Bayern München. Men dén kasse har nok næppe gjort interessen mindre for den dygtige midtbanespiller. Saúl bliver enormt svær for Atletico Madrid at holde på denne sommer.

Renato Sanches:

Manchester United håber det nok ikke. Men jeg tror det. Sanches bliver eftertragtet denne sommer, efter den kreative midtbanespiller har vist sine enorme kvaliteter frem over denne sæson. Indtil videre er det næsten kun Manchester United der er blevet nævnt i medierne, men mon ikke de andre storklubber melder sig på banen når vinduet åbner! Kæmpe talent!

Jose Maria Gimenez:

Den dygtige forsvarsspiller har for alvor vist sig frem i denne sæson, og Atletico har her endnu en mand som de kan tjene stort på til sommer. Gimenez er komplet, og har alderen til at de andre storklubber slikker sig om munden. Den dygtige, unge forsvarsspiller er vurderet til knapt 500 millioner.

Mest læste på footy.dk

1. Vild udvikling: Så ringe var Årets Hold i Premier League i FIFA 15
2. Robben: Jeg ville betale for at se denne Leicester-stjerne spille
3. Odds: Australier lukker bet på Leicester som mestre – så meget vandt han
4. Medie: Barca-stjerne mødtes med Real TO gange
5. Så mange vilde biler har Cristiano, Benzema, Bale, Messi, Suarez og Neymar

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top