Rygter: Arsenal og Barcelona forhandler potentiel byttehandel

Shared 7
 

Ifølge flere medier, så skulle Alexis Sanchez stå øverst på manager Arsene Wenger’s ønskeliste frem mod sommerens transfervindue. Barcelona har flere gange meldt ud, at Thomas Vermalen ligger lunt i svinget til at overtage Carlos Puyol’s plads.

Også andre er begyndt at kommentere på den potentielle byttehandel, heriblandt tidligere Udinese sportsdirektør, Fabrizio Larini, som var ved roret dengang Sanchez skabte sit navn.

- Sanchez er nødt til at spille fodbold langs jorden, ligesom i Arsenal. Det ville være et idealt skifte. Jeg kender dog ikke til hans nuværende situation i den spanske klub. Det eneste hans klub skal være klar over er, at han bliver nødt til, at have en stor frihed i hans spil.

Ingen kommentarer endnu

MEST LÆSTE

SUPERLIGA SÆSONSTART

Partnere